Elokuu alkoi helteen merkeissä kuten heinäkuukin. Kuopiossa oli 6-8.8 kolme näyttelyä jonne perinteisesti lähdettiin. Anun ja Jarin tarjoama mukava aitta-majoitus oli kutsu vailla vertaa- ja mukava seura. Ensimmäinen näyttely tuomari Rainer Vuorinen - joka ei paljon koiristamme tykännyt -tuloksena EH Jerelle ja H Flickalle. Orvokin Oliver aloitti näyttelyuransa upeasti saaden varasertin sekä ROP-juniori ja kilpaili vielä päivän päätteeksi 150 muun koiran kanssa finaali-kehässä. Onnea!

Toisena päivänä oli tuomarimuutos ja tuomarinamme oli australialainen Andrew Burt. Tuloksena Flickalle sijoitus PN4 ja Jerelle koko rodun voitto eli ROP ja Cacib! Finaaleissa ei sijoitusta, mutta olipa ihana palata viileään majataloon ja nauttia vadelmia ja jäätelöä päivän kruunaukseksi. Kiitos Tuula kun jaksoit olla mukana kannustusjoukoissa ja seurana koko pitkän hikisen päivän.

Kolmas päivä tuomarina Stefan Sinko ja Anu ja Jari Sorjan kaunis Piipii hienosti PN4 ja varasert sekä Flickalle PN3 ja vara Cacib sekä sertti! Nyt me Anun kanssa alamme kilpailla siitä viimeisestä sertistä. Uroksissa Jere sai ERIn mutta ei muuta, Orvokin Oliver sen sijaan PU4 sijoituksen ja Virve Matikainen tutun Rymy-poikansa kanssa PU3 sekä Avocation kasvattaja-luokka oli toinen KP:n kera. Onnea kaikille hienosta näyttelymenestyksestä.