Joulunaikaa pääsimme Kanen kanssa viettämään Huittisissa kun Elsi ystävällisesti lupasi olla hevostenhoitajana jälleen kerran Loistolle, Luuraukselle ja Jalolle. Ralli on muuttanut ratsuksi meidän tallin kautta Kyhälän Antilta uudelle Nurminiemen ratsutallille ja  Tantemi toimii ratsuna Poussussa Sirpan osaavissa käsissä. Raksaus siirtyi etelän raviradoille kisaamaan ja ensi kerta Ojanperän Antin kanssa meni hienosti Teivossa. Seuraavat ravit olivatkin V75 Lahdessa viime lauantaina ja siellä tuli  kolmas sija Nousijadivisoonassa. Onnea Antti ja tiimin treenaajat Elsi ja Kane!

Helsingissä Voittaja ja Pohjoismaiden Voittajanäyttelyssä oli Minnan koirien kanssa kisaamassa mukanamme Jere ja Flicka. Molemmille sijoitus EH. Kun Jere yritti pullistella - päätin että katsotaan enkö saa koiraani komentoon. Tuloksena molempina päivinä tuomareilta huomautus -"Toivoisin enemmän tempperamenttia koiralta". Yritä nyt siinä olla mieliksi! Raili ja Henna esittivät isää ja poikaa - Arttua ja Lakua. Laku poika oli PU3 ja isänsä Arttu PU4. Onnea Onkamoille Lakun menestyksestä ja Orvokille kasvattajana sekä onnea Anulle kasvattajana ja Hennalle sekä Orvokille Artun menestyksestä.

Titanus Teamin ravikausi huipentui Lahden ravien jälkeiseen ravigaalaan - seurasimme TV:n kautta Lahden ravigaalaa ja vietimme omaa juhlailtaa saunan ja makkaranpaiston merkeissä.  Eilen Kane tuli junalla Tampereelle ja kun oli tiistai "eksyimme" Teivon raveihin. Siellä oli kiva seurata Ojanperän Antin kumppanin Jutta Ihalaisen hieno voitto ennakkosuosikista. Onnea Jutta ja Lex Madonna!

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille ystäville! Nautitaan tästä lumisesta valkeasta joulusta. Tämä on niitä jouluja joita muistella  vanhana kiikkustuolissa - kuten veljenpoika sanoisi.