Uusi vuosi ja uudet kujeet! Uusi vuosi alkoi rekettien räiskeessä. Meillä ainakin kolme iltaa kuului paukuttelua. Varsinainen aatto sitä riittikin, joten istuskelimme kotona ettei koirille tule rakettikammoa. Niin moni unohtaa että paukkeesta voi pelästyä ja taas moni koira kuuluu karanneen uuden vuoden aikaan hukkateille.

Kajaanin näyttely oli hauska reissu. Neljän auton karavaani starttasi aamuaikaisin sunnuntaina kohti Kajaania. Tuomari oli puolalainen nainen. Mielenkiintoista oli mennä näyttelyyn ensi kertaa Alman eli Kielan Aavistuksen kanssa. Hyvin tyttö esiintyi ja sai ERIn ja oli luokassaan kolmas.

Flicka oli ERIn kanssa luokassaan toinen ja Jere ERI ja toinen. Parasta oli huomata että mrkku-ikä on Jerellä ohi ja koira käyttäyi hienosti, vaikka pää oli pyörällä nartun juoksun takia. Siis kehityskelpoinen yksilö! ;o)

Tästä on kiva aloittaa uusi vuosi. Kajaanissa oli Railin ja Henna-Emilian kanssa nuori Aino ensi kertaa junior-handlereissa.Joten hyviä aussien esittäjiä löytyy jatkossakin. Kiva!

Aavistus odottelee vuoroaan....