Kesä on tullut ja "varsat" ovat päässeet kesälaitumille. Vain Raksaus on kotona. Muut ovat nauttimassa laumaelämästä ja vapaasta laitumella olosta. Aatu oli ainoa, joka löi liinat kiinni, kun piti kuljetuskoppiin mennä. Oli tainnut jo unohtaa hyvät tavat, kun vain kotona ollut eikä ole harjoitellut kuljetusta.

Raku on kevään kilpaillut enemmän ja vähemmän menestyksellä. Sijoitukset eivät ole aina olleet kärkipäässä, mutta koko kevään tuli tulosparannusta. Mielenkiintoista nähdä minne asti tuon hepan kapasiteetti riittää. Vielä yritetään kerta starttiin, sitten olisikin loman aika. Mutta jos taas on enemmän tulijoita..... Tuntuu, että on kohtuutonta kun usein raveissa on tilanne : 9 lähtöä lämpöisille ja 3 suomenhevosille tai kylmäverisille. Kyllä siinä väkisin karsintaa tulee!

Koiranäyttelyissäkin on käväisty: Hyrynsalmella alkoi kesä: helatorstain aikoihin olimme siellä Flickan kanssa ja Haraldhan -vanha herra- taas kerran esiintyi loistavasti -VSP! Kesäloman aloitimme Pietarin reissulla Flickan kanssa. (Kiitos Äänekosken koirahoitajalle että matka onnistui) Flickalle varaserti ja varacacib. Muuten kisoissa pärjäsivät matkakumppanit - Harald toisena päivänä ROP ja 6 parhaan joukkoon terrieriryhmässä. Toinen päivä Anun Piipii oli ROP. Cacibit ja sertit saivat lisäksi Minnan Ruuti, Ovokin nuorimies -Arnold, Päivi Kivelän Peku. Tuomarikin kävi sunnuntaina kiittelemässä miten mukavia arvosteltavia ja hyviä ausseja oli kehässä. Pietari oli kaunis kaupunki, sinne voisi mennä joskus ihan turistina.

Nyt vain alamme jännittää Flickan Nelly tyttären pentuja Tsekissä. Isänä on australiantuontiuros. Mielenkiintoista nähdä minkälaisia pennuista tulee.

Kaunista kesää kaikille!