1750579.jpgKesälomat on vietetty ja suuri seikkailu- Tukholman matka tehty. Lomalla kun ehtii monenlaista tuntuu että olisi kulunut jo monta kuukautta juhannuksesta. Parasta matkalla oli tavata koiraihmisiä eri maista. Juttelin australialaisen, sakasalaisen, ruotsalaisen, tanskalaisen ja amerikkalaisen kasvattajan kanssa. Mukavaa kun sama rotu ja harrastus yhdistää. Koiria oli todella paljon näyttelyissä noin 78 kaikissa kolmessa näyttelyssä.
Siksi sijoittuminen kilpailuluokassa oli jo hyvä saavutus. Ja sekin oli saavutus, että mielestäni koirat esiintyivät matkan rasituksista ja helteestä (+30) huolimatta hyvin.
Erityisesti mieltä lämmitti Piikan esiintyminen Aussi-erikoisnäyttelyssä hienosti veteraanien kakkoseksi, Pimun maailmannäyttelyn sijoitus valioluokan kolmas ja tietenkin kaverien tsemppaus toinen toisilleen.
Harald oli Minnalta lainassa matkalla mukana ja voitti eka päivänä ROP veteraani, erikoisnäyttelyn VSP veteraani ja maailmanvoittaja veteraani. Onnea Minna ja Harald ja kasvattaja-handleri Orvokki!
Kuva Haraldista linkeissä -Avocation kennel

Kotona olikin ilma toista maata -kirjaimellisesti. Vain +6 kun saavuimme Suomeen ja satoi. Raku piti laittaa laitumella sateensuojaan loimen alle. Olikohan poika lähtenyt lämpimikseen lenkille kun soittivat Tukholmaan että Raku juoksee tiellä kohti omaa tallipaikkaa. Oikeasti oli sotkenut vahingossa jalan lankaan rannassa ja siitä hermostuneena tempoillessaan päässyt karkuun. Onneksi Merja ja Jouko ja Elsi saivat pollen takaisin aitaan ilman haavereita.

Kamera ei ollut matkalla joten kuvia voi katsella Ruotsin aussikerhon sivuilla erikoisnäyttelystä
kohdasta resultat   http://www.aussieklubben.se/