Lunta tulee koko ajan lisää. Pian ei näy enää yhtään ikkunasta ulos. Koira-aitaukset on jo aikaa sitten hautautuneet lumen alle. Vain kapea lapioitu väylä kiertää pihalla lenkkipolkuna koirillemme. Kevään tullessa on Raatesalmen maastoon muuttanut muutama poro jotka totuttelevat ihmisiin. Aika epäluuloisesti katselevat hevosten ruokkijoita - jos joku uusi ihminen on näkyvissä.

Hevoset nauttivat kun ilma lauhtuu ja välillä on saatu aurinkoakin. Aatu on Luurauksen hellässä (?) hoivassa oppinut oikein hyville tavoille. Luuraus aina toisinaan esittelee hampaita nuoremmalleen - alahan poika uskoa.... Jalo on Pätkiksen, Johannan hevosen kanssa oikein hyvää pataa. Samasta heinäläjästä sopivat näköjään syömään.

Raksaus oli taas raveissa. Nyt vuorossa Kaustisen V75-ravit. Tuttu mukava majapaikka oli jälleen majoituksena Kanella ja makoisat savusaunat kruunattiin kuuluja Kitkanviisaita syömällä. Täältä viedyt muikut maistuivat myös talossa majoittuneelle Erikassonin porukalle. Raveissa Erikasson voitti - jälleen kerran sarjansa. Raku oli omassa lähdössään kolmas - etukäteisarvioiden vastaisesti. Hienoa valmentajat Kane ja Elsi!