Tänään Pimu, Avocation Keepsake täyttää vuosia. Pimu on Piikan tytär ja syntynyt meillä. Siis oikeastaan melkein ensimmäisestä pentueestani. Ja nyt - heti 8 vuoden kuluttua tulossa toinen pentue!
Jere pääsee pentukurssille. Oppimaan ja tutustumaan toisiin kulmakunnan koiriin. Oikeastaanhan se kurssi onkin omistajien kouluttamiseksi. Miten ottaa kontakti ja palkita jne.
Pentukurssi vaaditaan jos haluaa harrastaa agilitya, tokoa tms. Perustottelevaisuus on oltava hallinnassa.

Tänään Raku sai tosissaan kahlata kun valmentaja-Elsi ajeli pitkin peltoa reellä. Ei huvittanut ori-pojalla isommin irrotella juoksuaskelia. Varsinaista lihaskuntotreeniä koko lenkki. Iltapäivän sateli lunta ja onhan sitä jo tullutkin. "Pikku-pojille" Toukolle ja Topillekin piti laittaa loimet, ettei kerry kinos niskaan päivän aikana. Sehän on koulutusta - oppia eri asioita-  kuten olla loimi selässä. Tänään olivat myös ensi kertaa valjaissa. Kane ja Elsi "ajoivat" oreja takana kävellen. Topi oli kuin vanha tekijä. Touko oli asiasta eri mieltä ja olisi mielellään itse määrännyt tahdin. Mutta löytyi se yhteisymmärrys lopulta.