Pennut ovat kohta omissa kodeissaan. Viimeinenkin on lähdössä.
Sitä alkaa väistämättä mietiä -mitä nyt teen. Enää ei ole aikaisia nousuja laittamaan pennuille ja aikuisille koirille evästä ja siivoamaan sotkua jonka pikku vipeltäjät saavat aikaan. Isoille koirille huoltaminen tuntuu menevän tuossa ohimennen. No nythän on aikaa harrastaa. Kävimme porukalla Joensuun koiranäyttelyssä.
Se kävi urheilusta! Lauantai oli kiva aurinkoinen mutta tuulinen päivä. Koivuissa hiirenkorvat ja kesäinen tuntu. Mutta sunnuntai - aamusta alkaen vettä ja räntää. Ihan tuli kotoinen olo ;o)
Kyllä se oli todellinen urheilusuoritus, niin koiralle kuin emännälle, kahlata kehässä ja yrittää esiintyä, säästä huolimatta.
Kiittelin taas luojaa, kun oli katto pään päälle, siis näyttelyteltta ja ystäviä, joiden kanssa teltassa tuntui ilmakin lämpenevän. Kivaa oli myös nähdä säästä huolimatta naurussasuin esiintyvä koira-muori Helga.
Helga olikin molempina päivinä VSP veteraani. Onnittelut Minnalle. Kiitokset iloiselle matkaseuralle ja "majatalon pitäjälle" että saimme koko koirajengin kanssa viettää lomaviikonlopun. Onnea kaikille muillekin Joensuussa menestyneille.