Kaunein kesä menossa ja olen saanut nauttia kauniista säästä niin täällä Kuusamossa kuin etelässäkin - siis Satakunnassa.  Välillä on käyty varsalaitumella katsomassa hevosia Paltamossa. Eilen alkoi Raksauksen ravikausi uudelleen -melkein kahden kuukauden kesäloman jälkeen. Rovaniemellä oli V75-ravit ja siellä startti meni verryttelyksi. Kyllä se tauko tuntuu ja tulos sen mukainen.

 

Tänään oli upeassa säässä Kuusamon ravit. Yleisöä ja hevosihmisiä sekä hevosia mukavasti ja kun Koirakerholaisetkin apuna, kaikki sujui hienosti.Oma ravurimme oli Elsin ohjastettavana ja meni hienosti -toisena tutun harjoituskumppanin Turon Lieskan jälkeen. Onnea myös Onnille voitosta!

1249243705_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koirat ovat nauttineet ja välillä kärsineetkin helteestä. Kyllä varjopaikkoja pitää ja raikasta vettä olla helteellä saatavissa.  Flickan tyttö Alma kävi kyläilemässä. Kaunis tyttö siitä on kasvanut, paljon äitinsä näköä. Mutta vielä enemmän on siskossaan, Nellyssä. Saimme kuvia siitä tytöstä ja aivan äitinsä näköinen on.  Kuvassa tuleva koiraharrastaja, Neea ja äitinsä yrittävät pysyä Jeren vauhdissa. Pikkukoiratko hitaita?