Raku on ollut Oulun raveissa, pääsinpä kerran tänäkin vuonna (no ehkä toisen) katsomaan raveja.  Elsin ansiota kun huolehti paitsi hevoset myös koirat. Kiitos! Janne Soronen ajoi Rakua hienosti. Hidas matkavauhti teki loppusuoran kisan ja siinä ahtaudessa Raku jäi kuudenneksi.

Itsenäisyyspäivää Raku ja Kane ajelivat vastaanottamaan Teivoon. Tällä kertaa Rovaniemeltä lähtöisin oleva Antti Ojanperä ajoi Raksauksella hienosti Nousijadivisoonassa viimeiseksi veikatun hevosen kanssa viidenneksi. Hienoa! Paluumatkalla tallimme tuli Kajaanista kiltti ruuna "Ralli". Se oli Kajaanissa koulutuksessa ratsuksi. Kiltti kuin mikä - aitauksessa Jalon 2 vuotiaan kanssa näytti nuoriherra komentavan minne Ralli saa mennä syömään. Hevonen on ollut vain työajossa vanhalla miehellä ja ratsastettu.

Seuraavksi olisi kilpailuvuorossa koirat. Bussikyydillä startataan kohti Helsinkiä ja Vuoden Voittaja-näyttelyä. Melkein jo jännittää....  Mutta mukava aina nähdä kehän reunalla tuttuja.

Pimeää on melkein aina. Paitsi etelässä jossa on mustaa ja pimeää. Meillä sentään lumista. Ja vain parin viikon kuluttua alkaa päivä taas pidentymään.  Joulunodotuksin.